Dordrecht, Bedrijfsruimte met kantoor in Dordrecht

Adres
Archimedesstraat 20
Type object
Bedrijfsruimte met kantoor
Beschikbaar
in overleg
Contract
Flexibele huur
Huurprijs
€ 950,00
Omschrijving
78m² bedrijfsruimte met kantoor

Heeft u een vraag of wilt u een rondleiding?
Bel ons op 078 - 620 28 50

Keurige bedrijfsunit op het geheel vernieuwde bedrijventerrein Louterbloemen. Ideaal bereikbaar vanaf de A16 maar ook vanuit Dordrecht en Zwijndrecht. Het bedrijventerrein heeft ook een ondernemersvereniging BIZ Louterbloemen/Duivelseiland. Samen zorgen we voor collectieve beveiliging en Schoon Heel en Veilig.  Iedere ondernemer betaald een jaarlijkse bijdrage hiervoor.

De bedrijfsunit is onderdeel van een bedrijvenverzamel pand en gebouwd in 2012.  De heeft 78m² vloeroppervlakte en een inwendige hoogte van maar liefst 8 meter. Er is een hoge, electrische roldeur, krachtstroom en verwarming. Naast de bedrijfsruimte is er een keurige entree met hal, toilet en trapopgang naar boven. Daar is een kantoor van 18m² met pantry. Behalve naar buiten kunt u ook in de loods kijken.  U heeft een eigen parkeerplaats en er is voldoende algemene parkeerruimte, ook voor grotere bestelauto's bijvoorbeeld.

Het huurcontract is voor onbepaalde tijd. U mag dus net zo lang blijven als u wilt, maar u kunt ook iedere maand het huurcontract opzeggen. Na opzegging geldt er een opzegtermijn van 6 maanden. Naast de huurprijs van € 950,00 excl. BTW betaald u ook € 35,00 servicekosten. Dit is o.a. voor het onderhoud van het complex aan de buitenzijde, het onderhoud van de electrische deur en de cv installatie. Voor aanvang van het huurcontract betaald u een borg ter grootte van 3 huurtermijnen incl. BTW, € 3448,50.

Het pand is niet te huur voor detailhandel ondernemers en autobedrijven. Belangstelling? We maken graag een afpraak voor een bezichtiging!

De Mijl Vastgoed BV | H.A. Lorentzstraat 4 | 3331 EE Zwijndrecht | T 078 - 620 28 50 | info@demijl.nl