Barendrecht, Kantoorruimte 147 / 309 m²

Adres
2
Type object
kantoor
Beschikbaar
in overleg
Contract
Flexibele huur
Huurprijs
€ 1655,00 - € 3310,00
Omschrijving
Riante kantoorruimte 147/309 m² Oslo 2 Barend

Heeft u een vraag of wilt u een rondleiding?
Bel ons op 078 - 620 28 50

Riante kantoorruimte 147m² of 309 m²

Welkom:

Stelt u zich eens voor; Uw bedrijf is gevestigd op de begane grond van een fraaie kantoorvilla. Niet op een industrieterrein, maar op een mooi pleintje met 7 dezelfde kantoorvilla's. Met veel groen en water er omheen. De locatie is gemakkelijk uit te leggen, immers "naast Ikea"weet iedereen. U e uw bezoekers kunnen de auto of fiets fatsoenlijk parkeren. Openbaar vervoer is in de buurt goed geregeld. U bent met uw bedrijf ook bewust bezich. Daarom kiest u bewust voor een gasloos pand met energielabel A. Maar wel een pand waar het binnenklimaat perfect is geregeld. Of het nu -10 of +33 graden is. Het is leuk om regelmatig complimenten te ontvangen over uw mooie huisvesting, maar nog leuker om iedere dag met plezier naar uw bedrijf te gaan! 

U heeft de ideale locatie gevonden! De Mijl Vastgoed is eigenaar / verhuurder en beheerder van de kantoorvilla Oslo 2-8. Alle diciplines houden wij in eigen beheer. Daarom kunnen wij u uitstekende huurvoorwaarden en service garanderen. U bent immers onze klant!

Voorwaarden kantoorruimte:

  • - 147m², voorzien van pantry en toilet € 1655,00 excl. BTW per maand, voorschot servicekosten € 400,00 excl. BTW per maand
  • - 309 m² voorzienzien van pantry en toilet € 3310,00 excl BTW per maand, voorschot servicekosten € 795,00 excl. BTW per maand
De huurovereenkomst is een standaard ROZ2015 contract met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Bovenstaande prijzen is gebaseerd op een huurcontract met een looptijd van 1 jaar en een opzegtermijn van 6 maanden.

Bij een langere overeenkomst is er een korting van toepassing:
- Contract 36 maanden, korting ter grootte van 3 huurtermijnen 
- Contract 60 maanden, korting ter grootte van 6 huurtermijnen
- Deze korting wordt in 36 of 60 termijnen maandelijks in mindering gebracht op de huur
De borg of bankgarantie is ter grootte van 3 maal een huurfactuur inclusief BTW, het voorschot servicekosten wordt eens per jaar afgerekend.

Opleveringsniveaus niveau
- Alarm
- Brandmeldinstallatie, blusmiddelen
- Toegangscontrolesysteem
- Intercom 
- ICT infrastructuur met data/server ruimte
- Glasvezelaansluiting zonder opstartkosten ( abonnement eigen rekening )
- Airconditioning
- Toiletgroepen en pantry
- Nieuw tapijt
- Te openen ramen
-  Goederen ingang
- Aanpassingen in de inrichting mogelijk, begeleiding van werkzaamheden door De Mijl in overleg mogelijk
- Keurig verzorgde buitenruimte, parkeerplaatsen voor algemeen gebruik zonder extra kosten

 

De Mijl Vastgoed garandeert u een uitstekend beheer. Ons bedrijf is altijd bereikbaar en door de korte lijnen worden klachten en opmerkingen altijd snel opgepakt. Wij gaan voor tevreden klanten! U bent van harte welkom voor een bezichtiging. De kwaliteit van de kantoorvilla's in de Oslo is bijzonder hoog. Zeer comfortabel en CO2 vriendelijk door alle energiebesparingszaken. Dus energielabel A  maar ook voorzien van individueel regelbare verwarming en airco. De Mijl Vastgoed is ook de verhuurder van naastgelegen panden Oslo 10-16 en Oslo 18-24. In veel gevallen kunnen wij uw wensen voorzien van een passend aanbod!

De Mijl Vastgoed BV | H.A. Lorentzstraat 4 | 3331 EE Zwijndrecht | T 078 - 620 28 50 | info@demijl.nl