Capelle aan den IJssel, kantoor / kantoorruimte te huur

Adres
17-47
Type object
Kantoorruimte
Beschikbaar
heden
Contract
huur
Huurprijs
v.a. € 1095,00 pmnd
Omschrijving
kantoorunits 100, 250m²

Heeft u een vraag of wilt u een rondleiding?
Bel ons op 078 - 620 28 50

Betaalbare kantoorruimte "op stand" aan de 's Gravenweg

Uw kantoor moet, wat ons betreft, voelen als een tweede thuis. Een fijne plek voor u en uw medewerkers om te werken en nieuwe ideeën op te doen. De Mijl Vastgoed verhuurd zulke ruimtes, bijvoorbeeld in de kantoorvilla's op “Bedrijvenpark 's Gravenweg” in Capelle aan den IJssel, op de rand van Rotterdam. Representatief, betaalbaar en gegarandeerd van een uitstekende service. De panden zijn ingedeeld in units van 100,150 of 250m².

Locatie: Het kantoorvillapark  aan de ‘s Gravenweg vindt U op een zichtlocatie in Capelle aan den IJssel op de rand van Rotterdam. Goed bereikbaar vanaf de A16, A20 en vanuit de richting van Nieuwerkerk aan den IJssel. Via de Algerabrug is ook de Krimpenerwaard gemakkelijk bereikbaar. Het metro- en busstation Capelsebrug is op loopafstand.

Het complex kenmerkt zich door stijlvolle bouw van kantoren in een groene, bijna parkachtige, omgeving. De 's Gravenweg is een eeuwenoude weg tussen Rotterdam Kralingen en Nieuwerkerk ad IJssel. De bruggetjes, wilgen en een combinatie van schitterdende oude gebouwen, nieuwe villa's en een landelijke uitstraling maken het tot een zeer geliefd gebied. Het kantoorvillapark kenmerkt zich door een klassieke bouw, percelen met eigen brug, knotwilgen en een een exclusieve uitstraling. Aan de overzijde zijn de Wereldrestaurants, Mc Donalds en KFC. Aan de voorzijde kijkt u uit over de villa’s  aan de ’s Gravenweg en een volkstuin complex. Om de gebouwen ligt een parkachtig terrein met tuinen, knotwilgen, watergangen en volop ruimte voor parkeren. Het parkeerterrein is toegankelijk via een entree met slagboom en intercom.

Dit kantoor is met recht een heerlijke plek om te werken en een visitekaartje voor uw bedrijf, Klasse!

Indeling: In de kantoorvilla’s zijn kantoren met afmetingen van 100m², 150m² of een hele verdieping van 250m².  U komt binnen in een keurige entree met fraai trappenhuis en lift. Iedere kantoorunit heeft een eigen entree, uitgevoerd met een eigen hal. De beschikbare units zijn verschillend ingericht. Op de zolder zijn diverse archiefruimtes beschikbaar. U heeft de beschikking over  eigen parkeerplaatsen. Ook is er een voldoende reclame ruimte voor uw bedrijf op de zuil bij de slagboom en op de zuil bij het pand.

De kantoorunits worden gebruiksklaar opgeleverd, zijn recent geschilderd, u kunt er dus zo in!

Huurovereenkomst:

De huurovereenkomst is volgens de ROZ voorwaarden met een looptijd van minimaal 2 jaar.  Specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar. Bij een huurcontract met een looptijd van 3 of 5 jaar is er een korting van toepassing.

Op dit moment zijn er units van100m² en 250m² beschikbaar tegen de volgende prijzen:

100m² Huurprijs € € 1095,00 excl. BTW per maand, 2 parkeerplekken, totaal € 80 euro per maand, Voorschot servicekosten € 275,00 per maand, huisnummer 21b

250m²Huurprijs € 2500,00  per maand, 5 parkeerplekken, totaal € 210,00 per maand, Voorschot servicekosten € 730,00 per maand, huisnummer 33

Alle tarieven zijn excl. BTW.

De Mijl Vastgoed BV | H.A. Lorentzstraat 4 | 3331 EE Zwijndrecht | T 078 - 620 28 50 | info@demijl.nl