Zwijndrecht, De Mijl Business Center, gemeubileerd

Adres
H.A. Lorentzstraat 4
Type object
Kantoorunits, all inclusive, aan A16
Beschikbaar
Op aanvraag
Contract
Flexibele huur
Huurprijs
v.a. € 695,00 excl. BTW per maand all inclusi
Omschrijving
BUSINESS CENTER, kantoorunits gemeubileerd

Heeft u een vraag of wilt u een rondleiding?
Bel ons op 078 - 620 28 50

All Inclusive kantoorunits, De Mijl Business Center Develpoort Zwijndrecht

Welkom bij De Mijl Business Center Zwijndrecht.  All-Inclusive kantoorunits van € 695,00 tot € 1195,00 excl. BTW per maand. Gemeubileerd, snel internet, vergaderkamers en standaard volledig ontzorg dienstenpakket. Flexibel huurcontract. Lekker werken = De Mijl Zakelijk Thuiskomen!

Locatie:

Bedrijventerrein Develpoort vindt u in Zwijndrecht direct aan de doorgaande weg langs de A16. De op- en afrit van de A16 zijn aan het begin van de straat en het NS station is om de hoek. De bereikbaarheid is hierdoor ideaal vanuit de Drechtsteden, Rotterdam en Breda.

De Mijl Business Center Develpoort:

Een begane grond en twee verdiepingen, totaal 13 riante kantoorunits.  De moderne technische installaties garanderen een prettig en gezond binnenklimaat in alle jaargetijden. Alle kantoorunits zijn voorzien van airconditioning, LED verlichting en worden uitstekend onderhouden.

U huurt all-inclusive kantoorunits met alle faciliteiten. Gemeubileerd, voorzien van snel internet, mogelijkheid tot telefonie, inclusief gebruik vergaderkamers en parkeerplaatsen.  Zeven dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar tegen vaste kosten per maand All-Inclusive. Geen bijkomende kosten of servicekosten dus. Uw kantoor wordt schoongehouden en zelfs de vaatwasblokjes zijn niet uw zorg. 

Huurovereenkomst en kosten:

Er zijn kantoorunits in diverse afmetingen, in de prijsrange van € 695,00 tot € 1125,00 excl. BTW per maand. De borg is ter hoogte van 1 huurfactuur incl. BTW. Het huurcontract is voor onbepaalde tijd, maandelijks opzegbaar gevolgd door een opzegtermijn van 3 maanden. Flexibel dus! Kijk in de brochure voor de details en neem contact op voor de actuele beschikbaarheid.

Opleveringsniveau:
- Alarminstallatie
- Brandmeldinstallatie, blusmiddelen
- Toegangscontrolesysteem
- Intercom
- ICT infrastructuur
- Airconditioning en verwarming per ruimte individueel regelbaar
- Toiletgroep en pantry met vaatwasser
- Diverse ruimtes ingedeeld d.m.v. scheidingswanden (deels glas)
- Lift
 -Te openen ramen met zonwering
- Keurig verzorgde buitenruimte, parkeerplaats, tuinen

Lekker werken =De Mijl Zakelijk Thuiskomen!

Uw kantoorruimte of bedrijfsruimte moet voelen als een tweede thuis: een plek waar u zich lekker voelt, waar ruimte is voor uw ideeën en waar u zich voor 100% op uw business kunt concentreren. Bij De Mijl huurt u kantoorruimte of bedrijfsruimte tegen uitstekende voorwaarden.

De Mijl Vastgoed is verhuurder en beheerder van het pand. Wij garanderen u een uitstekende service tegen aantrekkelijke voorwaarden. U bent van harte welkom voor een bezichtiging of voor meer informatie.

FLEXIBEL HUREN: Geen langlopende verplichtingen, u houdt zelf de regie in de looptijd van uw huurcontract. Gedurende de huurovereenkomst kunt u aan het einde van iedere maand de huurovereenkomst beëindigen met een opzegtermijn van slechts 3 maanden.                                                 

De borg betreft het bedrag van SLECHTS 1 maand huur inclusief de BTW.  Voor de sleutels rekenen we u een borg van € 25,00 per stuk. Telefonie kost €12,50 per maand per telefoonlijn excl. de gesprekskosten.                                                                                                                                     

Kosten all-inclusive kantoorunits: U heeft de keuze uit kantoren voor twee tot drie-, of drie tot vijf werkplekken. De huur van een volledig ingericht kantoor bedraagt:    

  •   twee tot drie werkplekken  € 695,00 per maand excl. BTW    Momenteel niet beschikbaar
  •   vier tot zes werkplekken    € 1195,00 per maand excl. BTW  Op dit moment twee kantoorunits beschikbaar

De Mijl Vastgoed BV | H.A. Lorentzstraat 4 | 3331 EE Zwijndrecht | T 078 - 620 28 50 | info@demijl.nl