Zwijndrecht, Fruiteniersstraat 6-8

Adres
Fruiteniersstraat 8
Type object
kantoor low budget, ruim en keurig
Beschikbaar
heden
Contract
Flexibele huur
Huurprijs
€1365,00 per maand
Omschrijving
360m² kantoor voor € 45,00 per m²

Heeft u een vraag of wilt u een rondleiding?
Bel ons op 078 - 620 28 50

Flexibel huren, goedkoop huren, keurig kantoor, op uitstekende zichtlocatie, heerlijk uitzicht op water en groen voor maar € 45,00 per m².

Stelt u zich eens voor: U bent op zoek naar een fijne kantoorruimte voor uw bedrijf.  U heeft er een beperkt budget voor ter beschikking maar wilt er wel keurig bijzitten.... Daarnaast wilt voor de toekomst flexibel blijven en geen huurcontract voor 5 jaar afsluiten. U heeft het gevonden in Zwijndrecht!  De Mijl Vastgoed verhuurt een ruime ( met eigen entree ) op de kantoorverdieping boven Subaru dealer Kleinwier aan de Fruiteniersstraat 8 op bedrijventerrein De Geer.

De Mijl Vastgoed verhuurt deze ruimte met een maandelijks opzegbaar huurcontract gevolgt door opzegtermijn van 6 maanden. U mag blijven zolang als u wilt, maar kunt dus ook schakelen als u dat nodig vindt:

De Verdieping is ingedeeld met een ruime hal, toiletgroepen, pantry en 4 riante kantoorruimtes en een opslagruimte.?  De indeling is gemaakt met systeemwanden die eventueel ook verplaatsbaar zijn.

HUURVOORWAARDEN: Huurcontract op basis van ROZ 7.230a BW, looptijd voor onbepaalde tijd. Gedurende de huurovereenkomst kunt u aan het einde van iedere maand de huurovereenkomst beëindigen met een opzegtermijn van slechts 6 maanden. Hierdoor kunt u altijd snel schakelen. De bankgarantie of borg betreft het bedrag van drie maanden huur inclusief de BTW.

De huurprijs bedraagt € 1365,00 per maand excl. BTW.

Servicekosten/bijkomende kosten: de huurprijs is exclusief energiekosten. Uw energieverbruik wordt gemeten met tussenmeters. U betaald een voorschot van € 450,00 per maand. Jaarlijks rekenen we af op basis van werkelijk verbruik en werkelijke kosten. Gemeentelijke heffingen etc. zijn voor uw rekening.

Tot slot:
De ruimtes zijn bedoelt als kantoorfuntie. Andere activiteiten zijn uitsluitend in overleg toegestaan. U bent van harte welkom voor een bezichtiging!

De Mijl Vastgoed BV | H.A. Lorentzstraat 4 | 3331 EE Zwijndrecht | T 078 - 620 28 50 | info@demijl.nl