Barendrecht, Oslo 18 rechterkant

Adres
Oslo 18
Type object
309 m² kantoorruimte
Beschikbaar
in overle
Contract
Flexibele huur
Huurprijs
v.a. € 1375,00 per maand excl. BTW
Omschrijving
147m² turnkey kantoorruimte

Heeft u een vraag of wilt u een rondleiding?
Bel ons op 078 - 620 28 50

TURNKEY KANTOORRUIMTE, 4 PARKEERPLAATSEN, ENERGIE LABEL A, FLEXIBEL CONTRACT MOGELIJK!

Locatie:Het kantorenpleintje Oslo vindt u in Barendrecht op Vaanpark 2. Uitstekend bereikbaar vanaf de A29 en A15 en met openbaar vervoer.Gemakkelijk vindbaar tegenover Ikea en naast het Inge de Bruin zwembad. Op de rand van de populaire woonwijk Carnisselande en Rotterdam-Zuid. Een zichtlocatie langs de doorgaande weg Carnissebaan. Kortom echt een A1 locatie.

Het kantorenpleintje:In de periode 2003-2006 zijn in het project Septa Domus de kantoorpanden Oslo gebouwd. Zeven kantoorvilla’s met een moderne architectuur en gebouwd met klassieke materialen. Naast voldoende parkeergelegenheid is er veel aandacht gegeven aan tuinen en groen. Met als doel een fijne werkomgeving te realiseren voor u en uw medewerkers dat bovendien een visitekaartje voor uw bedrijf is. Collectieve beveiliging met camera’s en bewakingsdienst zorgen voor een veilig gevoel.

Oslo 18-24:Een begane grond en drie verdiepingen, totaal circa 1200m² per pand riante kantoorruimte per pand. De moderne technische installaties garanderen een prettig en gezond binnenklimaat in alle jaargetijden en lage energielasten. Het pand is voorzien van airconditioning, alarminstallatie, energielabel A en wordt uitstekend onderhouden. Om het pand zijn tuinen en een waterpartij.  Er is de mogelijkheid voor gevelreclame. U heeft de beschikking over een moderne ICT infrastructuur.

Indeling:Deze kantoorunit vindt u op de begane grond, aan de linkerzijde. Een eigen entree, ontvangstruimte, spreekkamer,  kantoortuin en twee aparte kantoorunits bieden ruimte voor lekker werken. Natuurlijk heeft u een eigen toiletgroep, pantry en ict/patchkast. Het kantoor wordt in keurige staat aan u opgeleverd. U kunt er zo in.

Opleveringsniveau:
- Alarminstallatie
- Brandmeldinstallatie, blusmiddelen
- Toegangscontrolesysteem
- Intercom
- ICT infrastructuur
- Airconditioning en verwarming per ruimte individueel regelbaar
- Toiletgroep en pantry met vaatwasser
- Diverse ruimtes ingedeeld d.m.v. scheidingswanden (deels glas)
- Te openen ramen
 - Aanpassingen in de inrichting mogelijk, begeleiding van werkzaamheden door De Mijl in overleg mogelijk
- Keurig verzorgde buitenruimte, parkeerplaats, tuinen
- Reclame op de gevel in overleg mogelijk

Verhuur en beheer: De Mijl, dat is zakelijk thuiskomen.

Uw kantoorruimte of bedrijfsruimte moet voelen als een tweede thuis: een plek waar u zich lekker voelt, waar ruimte is voor uw ideeën en waar u zich voor 100% op uw business kunt concentreren. Bij De Mijl huurt u kantoorruimte of bedrijfsruimte tegen uitstekende voorwaarden.

De Mijl Vastgoed is verhuurder en beheerder van het pand. Wij garanderen u een uitstekende service tegen aantrekkelijke voorwaarden. U bent van harte welkom voor een bezichtiging of voor meer informatie.

Bel met Martijn Onnink 078-6202850 of  0611516168. Meer informatie over De Mijl Vastgoed en het actuele aanbod vindt u op www.demijl.nl

 

Huurovereenkomst en kosten:De huurovereenkomst is een standaard ROZ2015 contract met de daarbij behorende algemene voorwaarden. De looptijd is naar keuze voor ONBEPAALDE TIJD, 3 JAAR OF 5 JAAR. In alle gevallen geldt een opzegtermijn van 6 maanden.De huurprijs van het kantoor is € 1530,00 per maand. .

 Bij een langere overeenkomst is er een korting van toepassing:
- Contract 36 maanden, korting ter grootte van 3 huurtermijnen, de huurprijs wordt dan € 1400,00 excl. BTW per maand
- Contract 60 maanden, korting ter grootte van 6 huurtermijnen, de huurprijs wordt dan € 1375,00 excl. BTW per maand

De vier parkeerplaatsen kosten samen € 165,00 per maand. Het voorschot servicekosten bedraagt € 375,00 per maand
De borg of bankgarantie is in alle gevallen ter grootte van een bedrag van 3 huurfacturen inclusief BTW.

De Mijl Vastgoed BV | H.A. Lorentzstraat 4 | 3331 EE Zwijndrecht | T 078 - 620 28 50 | info@demijl.nl